Het eDigit team

De dierenartsen die de maatschap vormen zijn drs. Alfons Geerts en drs. Wouter Leenders.

Zij hebben zich toegelegd op het orthopedisch onderzoek van en de medische beeldvorming bij paarden en zijn

Erkend Paardendierenarts, Erkend Keuringsdierenarts voor Paarden en CKRD geregistreerd.


De dierenartsen worden geassisteerd door Brian van Crugten en Kelly Franken.

Op kantoor worden de afspraken, administratie en boekhouding verzorgt door Kelly Franken en Hilde Kennes.

Drs. Alfons Geerts

employee
Is in 1989 afgestudeerd en sinds 2001 erkend paardenarts. In 2002 heeft hij eDigit Mobiel Paardenonderzoek opgericht. In 2005 is hij Erkend Keuringsdierenarts voor Paarden geworden, waardoor hij nu alle soorten keuringen kan uitvoeren.

Drs. Wouter Leenders

employee
Studeerde diergeneeskunde aan de universiteiten van Antwerpen en Gent. Voor en tijdens zijn studie deed hij reeds veel ervaring op bij dierenkliniek Bosch en Duin en dierenkliniek de Bosdreef (BE). Hij is Erkend Paardendierenarts en Erkend Keuringsdierenarts voor Paarden.

Brian van Crugten

employee
Brian heeft de vierjarige opleiding paardenhouderij gevolgd aan het Prinsentuincollege in Breda. Hij heeft tijdens deze opleiding verschillende stages gedaan onder andere bij Stal Rozenven en Hoeve Nederheide. Sinds 2018 werkt Brian bij eDigit, hij assisteert de dierenartsen onderweg.

Kelly Coremans-Franken

employee
Kelly is per 1 februari 2007 werkzaam bij ons. In 2003 heeft zij haar opleiding tot paraveterinair in Dordrecht afgerond. Daarnaast heeft ze de sportklas in Deurne gevolgd en ook deze heeft ze succesvol afgerond. In haar vrije tijd geeft ze paardrijles en traint ze haar eigen paard in de dressuur en soms een sprongetje of cross. Ze assisteert de dierenartsen onderweg, verzorgt de planning en is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag uw aanspreekpunt aan de telefoon

Hilde Kennes

employee
Hilde Hilde Kennisis sinds 2008 bij ons werkzaam. Zij verzorgt de boekhouding en is op woensdagmiddag uw aanspreekpunt aan de telefoon.