Het eDigit team

Dierenarts drs. Wouter Leenders is Erkend Keuringsdierenarts voor paarden.

Hij heeft zich toegelegd op het orthopedisch onderzoek van en de medische beeldvorming bij paarden.


De dierenarts wordt geassisteerd door Brian van Crugten en Kelly Franken.

Op kantoor worden de afspraken, administratie en boekhouding verzorgt door Kelly Franken en Hilde Kennes.

Drs. Wouter Leenders

employee
Studeerde diergeneeskunde aan de universiteiten van Antwerpen en Gent. Hij is Erkend Paardendierenarts, Erkend Keuringsdierenarts voor Paarden en geregistreerd in het Centraal Kwaliteitsregister voor Dierenartsen (CKRD).

Brian van Crugten

employee
Brian heeft de vierjarige opleiding paardenhouderij gevolgd aan het Prinsentuincollege in Breda. Hij heeft tijdens deze opleiding verschillende stages gedaan onder andere bij Stal Rozenven en Hoeve Nederheide. Sinds 2018 werkt Brian bij eDigit, hij assisteert de dierenarts onderweg.

Kelly Coremans-Franken

employee
Kelly is per 1 februari 2007 werkzaam bij ons. In 2003 heeft zij haar opleiding tot paraveterinair in Dordrecht afgerond. Daarnaast heeft ze de sportklas in Deurne gevolgd en ook deze heeft ze succesvol afgerond. In haar vrije tijd geeft ze paardrijles en traint ze haar eigen paard in de dressuur en soms een sprongetje of cross. Ze assisteert de dierenarts onderweg, verzorgt de planning en is op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag uw aanspreekpunt aan de telefoon

Hilde Kennes

employee
Hilde Hilde Kennisis sinds 2008 bij ons werkzaam. Zij verzorgt de boekhouding en is daarnaast op woensdagmiddag uw aanspreekpunt aan de telefoon.